Mainostajalle

Mikä ihmeen Konitori.fi?

Konitori.fi on uudenlainen hevos- ja eläinihmisten kokoontumiskeskus. Se tarjoaa laadukkaan markkinapaikan, miellyttävän keskusteluympäristön, sekä uniikki- ja merkkituotteita verkkokaupassaan. Markkinapalsta on hyvällä maulla ja asiakkaita ajatellen toteutettu, yksityishenkilöille täysin ilmainen kanava, joka kokoaa yhteen hevosalan harrastajat ja ammattilaiset, sekä muut eläimistä kiinnostuneet ihmiset. Keskustelupalsta on rento ja kiinnostava paikka kaikenikäisille. Verkkokaupassa tarjonta kohdistuu erityisesti lapsiasiakkaille sekä koirien ja ponien omistajille, mutta myös isojen hevosten ja - ihmisten tuotteita löytyy. Konitori.fi:n omalla Asti -merkillä olevat tuotteet ovat taatusti yksilöllisiä ja laadukkaita.

Konitori.fi palvelu aukesi 5.9.2011, ja visiona on tulla Suomen suurimmaksi hevos- ja eläinsivustoksi. Kävijämääristä pidetään tilastoa, ja tietoja päivitetään heti niitä saatuamme. Ratsastusta harrastaa Suomessa noin 160 000 ihmistä*, ravit ovat yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista, omaten noin 800 000 katsojaa, ja etäpelipisteet vetävät väkeä lisää 900 000 kappaletta**, joten potentiaalisia Konitori.fi palvelun käyttäjiä löytyy runsaasti. Koiraharrastajille tarjoamiensa palveluiden vuoksi Konitori.fi:n käyttäjäpotentiaali nousee vielä 140 000 koiranomistajalla***. Lisäksi ovat rekisteröitymättömät eläinten omistajat ja harrastajat, joille Konitori.fi tarjoaa myös keskustelu- ja markkinapaikan. Tarkemmin tietoa kohdassa Mainostaminen.

Mainostaminen

Nyt alussa mainostajalla on oiva tilaisuus saada näkyvyyttä todella edullisesti, ota yhteyttä myynti@konitori.fi tai 050-379 5862/Sanna.

Voit ostaa mainospaikan sivustolle sivustolla näkyvien mainospaikkojen tilalle (1,2 ja 3). Mainosbannerit näkyvät jokaisella sivulla sivustolla lukuunottamatta kauppa-osiota. Myös muunkaltaisesta mainostuksesta voidaan neuvotella, ota rohkeasti yhteyttä.

Bannerien koot

1) 450*60 vasen yläbanneri (kuvatiedosto/flash/teksti)

2) 450*60 oikea yläbanneri (kuvatiedosto/flash/teksti)

3) 900*150 koko yläbanneri (kuvatiedosto/flash)* (Suomen Ratsastajailiitto ry 2011) ** (Suomen Hippos ry 2011) *** (Suomen Kennelliitto ry 2011)

E-mail: myynti@konitori.fi